RANDEVU TALEP ET

ONLINE RANDEVU

*Saat 19.00’ dan sonraki online randevu talepleriniz için tarafınıza saat 09.00’ dan sonra geri dönüş yapılacaktır.

 

Randevu İçin Hemen Arayın!

Sizinle İlk Görüşmemiz

İvox Tüp Bebek Merkezi’nde İlk Görüşme

Ivox Tüp Bebek Merkezi olarak bize başvurduğunuz andan itibaren, tedavinizin en doğru ve en planlı şekilde ilerlemesi için büyük titizlik içerisinde çalışıyoruz. Hem merkezimizde bulunan tüp bebek uzmanı Dr. Mürüde Çakartaş Dağdelen hem de tüp bebek koordinatörlerimiz Hatice İnsel ve Fahriye Gürdal sizinle her gün iletişimde kalır.

Genellikle telefon ve internet üzerinden ilerleyen ‘tüp bebek öncesi ön hazırlık dönemi’ tamamlandıktan sonra, belirlenen tarihte tüp bebek tedaviniz için sizi çift olarak Kıbrıs’a davet ediyoruz. Yüz yüze görüşmeyi isteyen hastalarımız için günübirlik olarak da Kıbrıs’a gelmeleri yeterli olmaktadır.

İlk Görüşme

Merkezimize başvurduğunuz andan itibaren, ilk önce sizin öykünüzü dinleyerek sizi tanımaya ve mevcut durumunuzu öğrenmek üzere tüm detayları alırız. Varsa problemleriniz ile ilgili sizi dinler; eski tahlilleriniz, rahim filmleriniz, sperm sonuçlarınız vb. tüm raporlarını dikkatle inceleriz. Eğer gönderilen sonuçlar yeni değilse veya yeterli değilse, ilaç tedaviniz öncesinde mutlaka görmemiz gereken yeni tahlilleri ve muayenelerinizi sizlere bildiririz.

Tüm tahlil ve görüntüleme sonuçlarınız tüp bebek tedavisi için uygun değerlerde çıktığı takdirde, tüp bebekte uygulanması gereken size uygun tedavi şekline karar verir, tedavi için sizin görüşünüz/onayınızı alırız. Öncelikle tedavi sürecinizin nasıl ilerleyeceği konusunu ve planlamayı sizinle paylaşır ve sizlere kullanmanız gereken ilaçlarınız hakkında bilgi veririz.

Tüp bebek tedavileri ve tedavi süreçleri hakkında detaylı bilgiler için websitemizde bulunan ‘tedavilerimiz’ bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Tüp Bebek Tedavisi Öncesi Nelere Dikkat Etmelisiniz?

  • Bebek sahibi olmaya karar veren hastalarımız için aşırı alkol alımı ve sigara kullanımını bırakmalarını öneriyoruz.
  • Stresli ortamlardan uzak durarak, düzenli bir uyku sistemi kurmalısınız.
  • Düzenli ve sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmeli, protein ağırlıklı beslenmenizi ö
  • Folik asit içeren vitaminlere önceden başlayabilirsiniz.
  • Vajinal enfeksiyon kapmaktan kaçınmalısınız. Denize veya havuza girmek, günlük ped kullanmak, cinsel ilişki gibi faktörler vajinal enfeksiyon yaratabilir.
  • Hamam veya sauna gibi sıcak ortamlardan uzak durulmalıdır. Bu durum hem kadın yumurtalıklarını hem de erkek spermlerini etkileyebilir.
  • Sıkı bir zayıflama diyeti uygulanıyorsa, hemen bırakılması gerekir.
  • Çiftlerin herhangi bir rahatsızlıktan ötürü kullanması gereken düzenli ilaçları varsa, mutlaka tüp bebek doktorunuza danışın. Eğer bu ilaçlar tedavinizi engelleyecek veya hamilelik öncesi kullanıma uygun ilaçlar değilse, ilgili doktora ilaçların değiştirilmesi için iletişim kurulmalıdır.